Min Teori om hur Dajjal (Lucifer) kom till...

("Det var en gång") en man i vår universum, Mannen bland stjärnorna som tänkte att han skulle skapa en ny planet "Jorden" ("lite som ett exprement")  Som när vi spelar sims eller något spel som vi ska bygga upp en stad "värld" måste man ju bygga upp sig, om du förstår vad jag menar, olika levels typ... Mannen bland stjärnorna så kallad Gud hade sitt folk som kallades änglar, som lydde honom med kärlek och tro... Men det var en ängel som inte ville följa alla andra ängla och göra som Gud sa, Han ville inte ha några regler, han ville ha mer en så, Det räckte inte med det han fick, Det fiaste som finns..FRED...Kärlek..Respekt...Likgiltighet...Inget Pris på varan, Alla delade lika...Han ville att folk skulle få kunna jobba upp sig, att vara mer rikare en andra, han ville ha rikedom vs fattigdom, han ville att folk skulle lyda honom tro på han... Han gick emot Guds regler så Gud slängde ut han från hans rike, Där började resan med "Gott och Ont"...Då kanse det finns ni som tänker ja men vadå de e väll rätt, jag vill kunna få mer jobba mig uppot och bli rik...Men dom fattiga då? Karma när du sitter där på ditt kontor och har en feeeet lön på ditt konto slutet av varje månad. Men ups så slutade det med att din värld rasade samman, och du blev avmed jobbet, din lägenhet, ditt liv och fick ett liv på gatan i gränden utan pengar och mat, allt du sg som en självklar het, som bortblåst...tycker du att det ska vara lika för alla då? när du sitter och tigger på gatan som folket du fnyste åt innen?

Det är girigheten som Dajjal hade som gud inte tyckte om, Gud ville att det skulle vara lika för alla. och skapade oss med fred och kärlek och respekt...Men sen har vi byggt oss ht vart vi är idag och är påväg mot en värre inriktning pga det ständiga girigheten och ständiga kampen mellen Gud och Dajjal som gått ut över oss För att Dajjal vill hämnas på Gud att vi ska välja Antikrist framför Gud...

Ni som tänker att NEJ jag skulle aldrig välja Dajjal!
Vi har gått i hans fotspår och hans hemliga plan i sekel, och varför har inte Gud hjälpt oss då?
för att det var inte gud uppgift han gav ss allt vi var skapade för och han vill ge oss tron och gav många tron via att skicka hit "jesus" som skulle få oss att förstå att det fanns en man där uppe som älskade oss och ville att vi skulle älska honom och varandra för vad vi har och inte för va vi kan ha... Utan att vara tacksamma..


Ni som tänker varför inte Dajjal han verkar ju rättvis?
Att vi som jobbar oss uppåt e klart att vi ska ha mer pengar en andra, Dom som är fattiga dom e fattiga, Dm får skylla sig själv..MEn har du tänk på en sak? dom flesta som är det har oftat något slags hop kvar, om att turen ska vända, men det kan lika gärna vara Dajjal som hämnas för dom har fortfarande tro kvar på Gud... OCh tycker dom ska lida och vill ha gott och ont, svart mot vitt, bra och dåligt, rikedom och fattigdom...orättvisa och rättvisa...

Då kanse ni undrar hur vå kan ha gått i Dajjals plan och i hans fotspår i alla sekel, Jo det kommer jag fram till lite senare fram i bloggen, Detta är dock min teori och min fakta och vad jag tror och tagit reda på... Jag tror att tron är störst av allt och att vi vet innerst inne, och man brukar säga att magkänslan brukar stämma?
Sen så är ju Kunskap är makt, makt är kunskap...Pengar äger makt och bestämmer kunskap...
Men så länge vi öppnar våra ögon istället för att stänger dom och är lata och rädda så kommer vi få reda på sanningen och se sanningen förstå det du alltid undrat...Alla mina funderingar och mina frågor i alla mina år är besvarade, och förhoppningsvis kanse jag kan få dig att hitta dina svar?


Om ni väljer Dajjal: Han kommer ge dig ett val mellan tio gåvor, Och valen kan vara allt mellan, Bli president, Bli så rik att du aldrig kan göra dig av med pengar, Att du aldrig kommer bli sjuk utan leva friskt hela livet, Bli världens största legend inom rock musiken, Att du får ett lyckligt liv med en underbar och trogen familj? eller många andra frestande gåvor... Men i utbyte måste du ge din själ till honom och bli hans budbärare, göra hans saker tills du dör, och även efter döden äger han din själv, och du kommer att för evigt vandra runt hans fötter som en sorgsen själ efter döden.. Dom  som väljer hans sida kommer honom aldrig undan efter det valet, verkar lockande va?!!

Om ni väljer Gud: Han vill dig gott, likgiltigt för alla, alla delar, alla hjälper till,alla ska vara lyckliga och tacksamma,LEva friskt och i fred, Allt han begär är din kärlek och din tro på någonting gott, och inte tänka på vad du kan ha utan på det du har och vara glad över det, hjälpa andra och få hjälp tillbaka("what goes around comes around") älska varandra, alaska han, och ha fred...Gud gav oss en chans och leva och ska vi inte uppskatta det och tacka han för det då? nej istället väljer vi Dajjal som bara vill oss onska och visa sin hämd på Gud...

Och om det nu var så, så varför hjälper inte gud oss nu då? nej för att vi valde den andra vägen hans skapade oss bara och gav oss en chans förut resten är upp till oss... Och vi som inte väljer Dajjal i slutändan utan väljer gud, Vi Inte att ångra oss.. Och få oss en lärorik läxa...

Mer om detta kommer längre fram. Och vilka som är Satanister dom era barn, mormor, lyssnar på varje dag, kollar på, har sitt anniskte på mjölken du dricker, märkena som är märkta på våra varor... Byggnadena vi alltid beundrat...Människorna som förstör vår värld och dödar tusentals människor med ett leende på läpparna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback