Dålig tajmning, men en riktig 10:a

Asså nu får gud sluta straffa mig!!!
varför,varför,vaaarför.!!!!!!

Jobbade min andra dag i täby idag igen, som igår vilket ni inte vet eftersom jag inte hade lust och orken att blogga, fans en söt prick där, han var dock ledig idag, fans en annan söt prick där idag, fick chock efter ja fick reda på åldern men vad gör de 88,helt okej, men girlfriend så no thanks men sjukt rolig, och ett riktigt charmtroll, annars jobbade jag med massa goa människor, och centrumet var mycket större en jag hade förväntat mig och trott mitt ute i ingenstans?
fick ett chockerande samtal idag med dock av en kär vän vid namnet jessica, som jag trodde hade glömt bort mig.. men hade tydligen blivit massa miss förstånd?
hon bjöd över mig på middag med en fin vänn flus och nisse. får se hur det blir kommer vara allmänt seeeg på lördag känner jag och det är bara onsdag, men inte ska nathalie tappa hakan för det. har ju gränser, och annat jag har att tänka på.. men tanken var go..
nej nu ska jag nog ta migg ett jääääävligt långt bad, sen hoppa ut igenom fönstret satt det säger splaaach!
hare bra stick!

upp äten av bajare!!!

efter jobbet drog jag till stadium och köpte mig en ny skateboard, så nu blir det åka av, förutom att jag kommer bryta si sådär 50 ben, eftersom jag inte har åkt på ett antal år, gled ju lite när jag var mindre men den var med om en liten olycka så den har jag ej kvar, funtar på skatta mig en mini long board också.. det e sweet.. Efter det så drog jag iallafall iväg till skarpnäck och myste litte med T,E och C Vi körde lite yatzy och myste, sen blev det iväg till jobbet imorse  och kom väll en för två tim sen efter en skitdag, inte nog med en skit dag så blev man attakerad av ett tusental bajjare också. var ju match på hovet/globen, men hem kom jag.,, och nu ska jag lägga mig i ett bad.. sen får jag se om jag pallar ut och glida... nej men ha det göööött fölk.

A long fucking trip!

JA jag har inte bloggat på några? någon? dag eller så, har enbart jobbat,idag var jag ledig så mamma väkte mig eftersom jag skulle ta blodprov idag, HEMSKT! och så hungrig jag var fick jag ingen frukost. och hon tömde typ halva min kropp på blod, undrar inte om hon inte tänkte skänka massa:O
Sen efter det blev det över till att handla picknick sen gick vi ner med rasmus och spelade yatsy och åt massa gott, melon och andra goda frukter och grönsaker och mmmm, Sen deckade jag när jag kom hem, öm i armen är jag också!
Sen vaknade jag vid 19 och nu ska jag ta ett kallt bad, sen blir dte över till sängen för imorgon börjar mina 10 dagar irad schema och 10-19 varje dag så nu har jag ingen fritid förrens den 2augusti.. FÖCK! detta var min sommar, nästa år ligger jag på strandn hela sommaren!
Nej nu ska jag snorkla bland delfiner, ha det gött fölk!

Den som väntar på något gott,väntar alldeles för länge.

Idag har jag varit på sjukan "hela dagen"
det gick väll bra, men tog mamma med mig, trodde jag skulle svimma helt seriöst..Har så sjukt stor foi för sjukhus och operationer..men tog mitt mod och gick dit idag, så på torsdag ska jag tillbaka och ta blodprover. och så får vi se om mina medeciner funkar mot migränen också.. Annar ser jag inte fram emot fredag eftersom då jobbar jag non stop till den 1 sen e jag ledig i fyra dagar.Så min sommar har mest bestått av jobb. men sen som väntar på något gott,väntar aldeles för länge!
nemen får se om jag gör på en intensiv kurs i vinter? fast skönare mot sommaren, så får se men man vill ju ha kortet tills nästa sommar, innan man åker då?
men får se. Det börjar väll se ljust ut?
if you wanna be riitch, then you gatta be a bitch!
right..?
Nu gör jag inte mycket annat en att vilar ryggen med högsta musiken i lurarna!!
Vad har ni för er då?
förutom att slösar livet framför en data när det e sån fint väder ute!

Gammal bild från sommarn 06,07?

Love his voice!

Boyce Avenue


I forgot your name, im going to wait for someone else to say it first!

Min dag har väll sett ut för det mesta med jobb från 11.00-17.00 efter det blev det att ta tåget mot centralen som vanligt och möta upp Alex för lite skitsnack och mys, Vi tog oss en promenad mot fredays och köpte oss en mjukglass där och promenerade ner mot kajen och satt där sen i ca fyra timmar med skratt och bara pratade om allt mellan himmel och jord. Trevligt var det eftersom man inte träffat pysen sen....? mars? aja, trevligt var det att se han igen iallafall sen lämnade jag lille vän och tog t-banan hem och när jag kom hem tog jag det lungt vid datan och skratta och hade mig med tess och crille, dom kom nämligen på besök idag så har lekt massa med käre ezzperanzo, Nu sitter jag väll mäst och lyssnar på daft punk. Sweet, imorgon är jag dock ledig, sååå skönt, helgen har varit enbart jobb och segt som fan, så imorgon blir det över till sjukhuset och senare att möta upp fille och så får jag se om hon har med sig några dudes annars lär väll kvällen sluta med kramper i magen som vanligt efter att jag träffat henne med allt skratt. Skönaste människan jag träffat tror jag. Hon är en av få och en pingla värd att lära känna, finns nog ingen människa som inte blir och är såld på henne hon är helt enekelt oemotståndlig att älska! Nej men nu drar jag och kollar supranos tror jag eller om det blir en rulle! Sweet dreams fellas!

Denna unga dam is a beauty!!
Gammal sommar bild från sjön,ca fyra år gammal?

"Don't see me, don't see me, don't see me"... "HEYYY!!!"..... "f*ck"

Så kände jag mig verkligen idag på jobbet, några gammla dudes som gick i min skola i jordbro när jag var liten höll på som fan, skit pinsamt, pallar inte berätta hela sitvationen men kan ju säga så mycket som att kunderna kom till och med fram till mig och frågade vilka dom var och om jag kände dom..Såklart neckade jag, har ingen kontakt med dom och visste inte ens att dom kände igen mig. fan så pinsamma dom ska vara! nästa gång ska dom få se hur det känns:p
Nej nu ska jag fortsätta mysa med syster och kolla på men in black!
Sen blir det nog sov dax,jävla väder då.. kan det inte bli kallare så man kan få ut och springa lite, skulle behöva det har för mycket energi i benen och kroppen..:(
Nej men ah åter kommer väll imorgon mot kvällen, efter jobbet ska jag möta upp alex och ta en mjukglass och snacka skit. Men vi höres nog imorgon kväll sen mot fredag nästa vecka så kommer jag inte skriva på två veckor för då jobbar jag 10dagar i sträck utan ledighet..
Sweet..not...täby också..sweet....not?
spännande...hummm.mjo?
hare!

Because i got high!

sitter för tillfället och njuter av mitt vin, och lyssnar på gammal och söna låtar efter en lååång arbetsdag!!!


And when I drink, I drink to get drunk ..


Little miss, can I steal the kiss..?

little miss..

Little miss, can I steal the kiss
And put it in a bottle with a lemon twist
Pop the cap, and sip it slow

Shwayze - Perfect for me!

What it do, Baby blue,Who am I, Who are you.Do you think,That we could ever be ,One instead of two
What it is ,About you is ,I love everything your kiss,Your lips your eyes your nose.You're perfect me
I know I'll never get you girl ,If I let you go and forget you girl ,So I call and I text you girl
To let you know.I want next to you girl ,We've been playin musical chairs
For years,Walkin up and down the stairs ,Smile as we pass every once in a while
Used to buy a little grass ,From your brother as a child ,Now I'm grown up
Maybe not but I know enough ,And if i don't,I aint gonna show her love
Be strong ,Take your broken heart .Sew it up ,No stairs,This elevator's goin up
I'll be your paradise ,Million dolla gamble ,The odds are against us,But I've got it handled
Cause,I'm talkin in the mirror today,Cause when i see you in the street ,I never say
I know you'll never get me girl  if i don't let you know who i am pretty girl
but in my head i see you dancin and twirlin ill be your beach boy you can be my city girl
Love and happiness But in nappiness Peanut butter skin salt water taffy lips
Cu-pid said love aint an accident ran outta arrows so he hit me with a javelin
Travelin Willberry mixed with the ramblin Man Man i wanna feel more like a jam band
you my good time girl whats happenin Tv on the radio's gotta keep cracklin
I ain't an actor You ain't an actress I want a real love No cameras No videos
No cameos No champagne,Damn... I'm talkin to myself again,Cause when i saw you on the street
It hurts when I bite my tongue With my teeth now it's three years later And I still cant speak
I got every sneaker But I still cant sneak A peek so I'm still lookin for a girl dats cheap
I'm a freak Feelin like a hunchback In the corner With the dunce cap Put a hole in my heart
With a thumbtack If you loved me I never woulda done that..

LA dreamer!

Fy fan för denna dag att jobba!
Min kropp dödade mig idag känner mig som 80 år i den.
Vid 19års ålder också! fy fan för mask!
Nej men Jobbade med Helena,Anette och käre Jennifer idag, ååh så mysigt!
men jobbigt som fan, jag och jennifer busade lite och försökte underhålla oss, men var för trötta för att sköta det som skulle sköta, rean alltså. men kunderna går först, right?
Efter jobbet sprang vi till tåget och hann med så vi rullade runt i stockholm stad och drog till emd en cofe coler, sweet som fan sen ville jag ha en bägare med två kuler och skön som han va fick jag tre feeetttta kulor som var större en själva bägaren så det va ba att öppna käften och svälja.
Sen satt vi och chillade vid kajen och snackade lite skit från allt mellan himmel och jord.
Efter det tog vi trean hem, Em mysig kväll. när jag kom hem vid 22 så kom syster med hjärtat ezzperanzo och vi drog till fridhemsplans McD och det va fulla muggar där med bråk och shit, Sen på hem vägen såg jag en kille tooo die for..
ÅÅh stilen, och utseendet för den delen också. Och parfymen amen för fan, Sommar kärlek. Längtar sååå sjukt till den 26, och ba köpa en box vin och sätta sig på rålis med kubb och ett glatt gäng. PANG och PAXAT det e fixat det drar vi igång med. Nu är det bara att jobba som ett jävla ASS tills AUGUSTI!!
OCh vilken jävla LA DREAMER jag e dåå.. faan asså längtar som fasiken. Tönt som man är...
pirrar i kroppen så fort jag tänker på de!
vill vill vill vill ska ska ska ska snart snart snart flytta!!!
Nej nu gör jag inte mycket annat en lyssnar på mina älsklingar bäästa dör för dom!!<3
sjukt braiga asssoooow!
Lyssna och njuut på deras låtar ni kommer falla PLADASK!
SHWAYZE!!!
Nu blir de klirr i kall dusch sen över till sängen om det går att sova inatt sovit max 1 timme på två veckor, det går inte i denna värme, och jag som längtade att komma till en kall plats ("jobbet") vilket var lika varmt som hemma 36grader.. BÖÖÖH
Nemen asså fan herrå.

Καλογρίδης

Thats my name biiiaatch!!
anyways, igår drog jag till t-centralen och mötte upp Doris vi drog till nynäs ba, och åt en förjävligt goood middag med Rebb,ew,doris och ja då. Efter det tog vi bussen till kvantum där såg vi k. Efter det drog vi till shell eller rättare sagt 7eleven? och köpte cigg, satte oss ner tog några bloss sen tog jag x35 bussen till vh på buss resan va halva bussen full med spannisar och det blev ett jävla liv när spanien vann mot hollan jävligt kul, och glad som fan blev jag eftersom jag vann vadet. Sen blev det sängen för mig, Idag var jag död fram tills åtta då mötte jag upp julia och mickis, vi drog till bellman och fika efter det drog vi till 7elevn, sen t-centralen och skojja som fan, sen drog jag hem dom skulle vidare på ferre. men jag necka eftersom jag har hel dag imorgon. Så nu har jag tankat ner fet musik, och ska sööööva.
Ska bli kanon kul att träffa min lilla älsklings johanna imorgon! efterlänktat!
nej nu hoppar jag ner i säääng.
Söööv gott my pop people!

BUSY,Busy,busy!!

Drog till skarpnäck i torsdas, och badade och hade skoj med tess,ezzo,rasmus,och crille och kom hem i fredas eftermiddag, i fredas hade jag bara fredags mys med mamma, sen i lördas jobbade jag sen när jag kom hem så myste jag lite med rasmus, efter det mot eftermiddagen kvällen så gick jag iväg och handlade en massa kom även hem med två jätte fina blommor till mitt rum, sen blev det film hela kvällen, somade även rätt tidigt, idag har jag inte hunnit med så mycket ska väll kanse träffa min lilla doris sen och även rebb, och ewe kanse, får se... MEn nu ska jag iallafall ta mig ett långt baaad sen ut på en promenix, och sen får vi se vart fötterna tar mig, tills dess simmmmaa löööngt!!

I miss my Doris!!!

I love michael Jackson BIG TIME!!


Bjuder på några favoriter!


Me and J, cant stop laughing at this person!


Nu bblire RNROOOOOLLLL


Aerosmith - Walk this way


Ozzy Osbourne - dreamer


Ozzy Osbourne - Crazy train


liiiikielike!

Efter jobbet i måndas mötte jag upp julia, sen drog vi hem till mig för jag skulle byta kläder
sen efter det drog vi till jakan efter och mötte upp mike och emanuel,. sen tog vi sista tåget hem till mig och sov till tolv på tisdagen och runt fyra drog julia hem, och syster kom och vi drog iväg och köpte pizza,efter det deckade jag, sen idag skulle jag möta upp robin och vi skulle sola och dricka vin innan dom skulle till grönan och fira charlie men eftersom han inte skulle komma in förens så sent, så drog jag och mom iväg och drack vin och solade, så nu sitter jag med sprängande huvudverk och lyssnar på frank zappa<3
NEj nu ska jag nog sätta på en rulle innan det blir ett kallt bad, sen får jag se om jag möter upp några muppar...
Seee yaah fucker... Btw pappa drog till grekland för en timme sen och är borta i tre veckor!
Fest?
Btw tyckte du sa att du hade en iller i rumpan?

Hey there, people, Im bobby brown

Hey there, people, Im bobby brown
They say Im the cutest boy in town
My car is fast, my teeth is shiney
I tell all the girls they can kiss my heinie
Here I am at a famous school
Im dressin sharp n im
Actin cool
I got a cheerleader here wants to help with my paper
Let her do all the work n maybe later I'll rape her

Oh God I am the american dream
I do not think Im too extreme
An Im a handsome sonofabitch
Im gonna get a good job n be real rich

Get a good job)

Womens liberation
Came creepin across the nation
I tell you people I was not ready
When I fucked this dyke by the name of freddie
She made a little speech then,
Aw, she tried to make me say when
She had my balls in a vice, but she left the dick
I guess it's still hooked on, but now it shoots too quick

Oh God I am the american dream
But now I smell like vaseline
An Im a miserable sonofabitch
Am I a boy or a lady...i don't know which

I wonder wonder

So I went out n bought me a leisure suit
I jingle my change, but Im still kinda cute
Got a job doin radio promo
An none of the jocks can even tell Im a homo
Eventually me n a friend
Sorta drifted along into s&m
I can take about an hour on the tower of power
Long as I gets a little golden shower

Oh God I am the american dream
With a spindle up my butt till it makes me scream
An I'll do anything to get ahead
I lay awake nights sayin, thank you, fred!
Oh god, oh god, Im so fantastic!
Thanks to freddie, Im a sexual spastic
And my name is bobby brown
Watch me now, Im goin down,
And my name is bobby brown
Watch me now, Im goin down...



Believe me when i say,i fucked a mermaid!


Sean gillar gräs?!!


Okej nu räcker det fan, men kan inte sluta garava när sean säger kossor gillar gräs, Sean banan ocksåå!!! HAHA
NJUT!

RÖÖÖMPA


En skön låt innan säng dax kanse?


Funderar på att skaffa päls?

Idag har jag jobbat som vanligt började tolv så det var skönt, stängde dock som vanligt, Jobbade med Elina,nette ett tag, Och jennifer^^
Inte träffat henne på ett bra tag så dte var kul att se henne, vi bestämde oss för att ses nästa vecka runt fredagen? OCh dra till kista, ska nämligen prata med chefen där. Annar har dagen varit seeg som fan och tågen krånglar så otroligt mycket mellan haninge och centralen, så e sjukt trött på sl just nu.. Annars träffade jag Pamsis på bussen påväg hem. kul att se henne inte träffat henne sen i början av juni?
Mötte upp mamma och vi drog iväg till fridhemsplan för att köpa jööördgöööbbbisar, MÖMS men orkade dock inget eftersom jag trööööck i mig mat precis innan och har så svårt att äta nu när dte är så varmt.. Men några stycken fick jag allt i mig^^
Annars så har jag inte gjort mycket badat, kollat fotboll och film, Pratade lite med mamma om att skaffa en iller? men hon tycker dom luktar så illa:S och då vill man ju verkligen inte ha en, sen kanse det är rätt onödigt att skaffa en om jag drar till U.S.A?
Inte så snällt mot lille mälsis om man ska sälja han då efter ett två år?
Nja får fundera lite mer på de?
Aja nej nu ska jag nog ta min natt cigg innan säng dax och prata vidare med Röööbin som sliter röööömpan av sig på jobbet.. mohaha!! somliga har det bra andra inte?.... tills lönen kommer:O
All about the moneeey!!!!
Nemen serriöööst då! goodnatt hör nog av mig imorgon?


JOBB,Jobb,jobb!!

Fööö fan, fullt ös hela dagen, Och så blir dte hela helgen, jag fredrik och simon hade det jävligt kul idag iallafall, tråkigt att helena slutade så tidigt dock, Söt tjej det där!
Annars var tåg rsan hem förjävligt men hade ju en söt prick som pratade med mig i telen som sällskap, ("tack robin")^^
Så dock lite old people i haninge idag, haha så kul att ingen känner igen en men det är ju bara bra, hatar att stå och sicksacka i timmar när man har brottom eller upptagen med jobbet.
Speciellt med all rea som vi har nu och storleks borden, det tar bokstavligt talat kol på en alla som jobbar i branchen men vad ska man gö.. ba att le och se glad ut tills lönen kommer. Kollade dock på en resa en vecka nu i juli till kos, Men får inte ledigt så kan inte åka:( skit tråkigt.. Jävligt billig resa också!!
Jag som ville träffa pappo... men men..
Får stå ut till nästa sommar? men då tar jag fan en månad.
Nej fan vad jag ser fram emot tisdag. LEDIGHET!!!
får se hur jag gör på Onsdag om jag följer med Robin och folk ut?
Charlie fyller tudligen år. så dom ska fira han, blir nog grönan sen ut?
Pengar är menade att brännas?
Kanse inte för nära fingrarna?
Neeeeej fan vad jag älskar mjuuuusik asså. man blir riktigt hiiippppee på de asså!


LEDIG!



Idag har jag spenderat dagen med shopping med mom och sis,
Hittade rätt mycket kap faktiskt, och alldeles för mycket pengar, men dom är väll gjorda att spendera elle?
Nej imorgon blir det jobb och lika så resten av helgen plus måndag sen är jag ledig hela nästa vecka utom lördag, om det inte bli ändringar, haha!

Pappa åker ner till Grekland också i tre/fyra veckor, och tar hand om farfarn min, så får se jag kollade på en sista minuten men ah får se.. Ska iallafall se till att jag är ute i got tid tills nästa sommar, så jag kan åka ner en månad? får se hur mycket betald semester jag får först?
Skulle ju vara rätt skönt att åka till thailand två veckor mot vintern?

Nej nu ska jag ladda ner lite "ny" musik till mina kära öron så ja kan få lite morgon happines?
Harrre gött så länge fölk så höres vi!!


RSS 2.0