to be loved..


Han har en sån otrolig röst för sin ålder och en sån otroligt röst över huvudtaget..GILLA


I want you to want me,i need you to need me!!..


En av mina stora favorit låtar!! BIIIG time!


Titta aldrig under sängen..om du inte leter efter något eller ska städa...?


För stynden sitter jag och lyssnar på musik och kollar runt lite...oj nu kom mamma med mat så ska väll äta lite innan jag måste slänga ner det sista i väskan och dra...till mitt andra hem antar jag haha..stackars Christoffer...
tänkte att jag ska bjuda på lite musik...Och tack MR.T..för lite musik tips,), var dags för öronen...Jag är ju en sån typ som lyssnar sönder på fem låtar eller mer och sen inte klarar av dom..så måste ju princip ha nytt hela tiden..Sen kan det gå i perioder då jag kommer på en av låtarna och kan lyssna på dom igen....Tror inte jag direkt e normal men va fan gör de..? då får ju kändisarna jobba lite extra och hårdare elle hur...?!


Helvete nu hinner jag inte mer...aja skitsamma får duga,måste ruuuuusssssshhaaa bye..


Vad skulle man göra utan musiken...?


kan ju säga på lååånga vägar att jag hade blivit psykopat...skulle inte klara mig en sekund utan musik... Specielt inte på t-banan,bussen,tåget,bilen,promenader...eller över huvud taget....Vrickad..kanse men häldre det en psykopat...Eller va faan det nu en heter...Bööööh

Rucka rucka ali ✓


a good laugh?
for better or worse? ... hehe ..


lite gooingar till snappsen kanse?


I <3 her..


this afternoon...


michaels jacksons allra sista låt,and i love it!!!


ÅÅÅÅHhh Alexander e rolig han!!!:D

från alexander: Natta gick in i en tygaffär och säger till expediten: jag skulle vilja ha gardiner till min dator. Expediten svarar: Men datorer behöver väll inga gardiner? Natta svarar: Men haaalllååå??!? jag har ju windows?!?!?!

förlåt att du är för oviktig!

HAHAHA jag e fan för cool för mig själv...jag vet det va ju ingen nyhet men fan jag e så bra asssoooow!!
nu ekar det i min ficka tills i veckan, sjukan gick bra dåra, hade ställt in mig på 20 mins lidande efter alla skräckinslagna historier men det gick prima och tog två min, och konstigt nog så kunde jag andas, btw tror fan jag har astma.. måste nog kolla de?? haha jag e fan hypnokondriker hahah.. aah annars då efter de så söööla jag lite sen blev det över till faaaarsan dåra och möta jullan och tess plus lex för lite shopping...bööööh jag har problem... sen kom den älskade angelika med mycket skratt sen blev det typ hem gång..sen hände de inte mycket mer..imöörn blire jobb sen över till skarpnäck till mitt andra hem hahah till systern dåra, sen blir det ikea och toysaras eller va fasiken de heter och bränna mer pengar...varför min käre vän ska vi ha pengar vi, när så många inte mycket har och vi spenderar var dag..

jobbjobbjobbjobbjobb...

"Nu vill jag ha ett ärligt svar
varför du mina fjädrar tar
Varför nobbar du mig i ett kör
det du med de andra hönsen gör?"
Tuppen svarade smått generat;
"Du, jag älskar dig passionerat,
allt du ber om det ska du få
- Men jag vill ha dig naken då"

OCH PAAAAAAAAANG så blev det historia!


Saaatan i gatan va saker jag har hunnit med haha..har färgat håret kooooolsvart:) shoppat en jävla massa och fy vfan kan inte minnas sist jag handlade så många och dyrrrra julklappar:S:P:D kul iallafll och vilka fyllor det blivit hahahha.fan va de e gööött att leva ibland. nu ska jag nog ta och lägga mig i tre timmar i ett varmt solarium och drömma mig till sommar, fan vad jag hatar vintern det enda posetiva med den e när julgranen är tänd och familjen runt bordet med god mat och man ser alla stjärnor i folks fönster när det snöar. annars suger det som skiten stinker..
BTE en av mina kära små pärlor fyller hela 19 år idag stackarn som fyller så sent. ETT JÄVLA grattis på jullan tycker jag, sj e man 20 om fyra månader, stackars alla andra som ska till systemet den dagen för jag kommer stå där när dom öppnar och tömma skiten....WOOOPPWOOOPPPP... så jag har inte så mycket att säga annat en att denna vecka har jag fullt upp. och nästa vecka får jag se hur det går för mig på en ny utmaning...yyyey...neeej men nu ska jag gå och sjunga för alla människor på solariumet...hare bra tjjjaaa
Bilder kommer...kom ju på att jag inte visat hur jag klippte mig,,haha så ni fick inte se fresyren när jag va blond heller..oooops haha men ska kolla om jag har kvar bilder..annars får ni se i svart...jag e så snööööggg;)

RSS 2.0