Så jävla bra,humor på hög nivå!!


så jääävla snygg asså!!!


rihanna kompian


Shooopppppping..

får mig att bli deprimerad och må illa, men måste man så måste man, dör jag imorgon så var det ju jävligt onödigt att ha ett sparkonto du aldrig använde eller hur?
köpte nya converse röda igen.. hehe..sen blev det ljus lila chinos som va dööö balla men frågan e om man kommer använda dom nu i vinter? humm.. sen köpte jag en välbehövd ny väska...sen måste jag köpa en maxi klänning dom e så fiiina... OMG vänta spola tillbaka läste du...?!?!??! jag klännninge? haha sjuka är att jag ALDRIG använder det började dock med det i sommras haha... sick.. men de tänkte jag att det kunde ju vara bra nu på vintern plus att den kan man ha på sommaren med...(Y) blir apppp snyggt till mina röda converse sen:)
sen så ska jag tydligen på blind dejt nästa helg..whata fuuuck?
skäääärrryy...min syrra och crille e verkligen för mycket ibalnd...hum ska nog sjuk anmäla mig då.. ^^
aannnyywaaayy så blev dagen tillbringad med jessica och syster och käääära Lex<3
så dagen blev av mycket skitsnack och mycket skratt..-
nu sitter jag här hemma själv och ska nog ner till tvättis och kolla tid, sen blir det nog serie om den kan börja ladda ner någon jädrans gång? skiten har stannat jävla skit...:@

Alla små pojkars dröm!


Det bästa jag sett fan tror jag har skrattat i 25 min nu ahhahaha

BIIIG FUCKING LÖÖÖV DUDE!

Fan vad många asss bra serier de finns asssooow, synd bara att dom flesta inte finns så måna sesonger på..
Bara för att americaner kanse inte gillar dem behöver det ju inte betyda att vi andra inte gör de?
sen va faaan dom bästa serierna får man alltid vänta sig mossa på..åååååh. och mina favosar vad hände med dem joo en två sesonger whaata fuck då måste man ju se om dom varannan vecka...
hummm, men gaaalet snygga människor det finna. böööh..*bitermigiläppen* neeej nnu ska jag sova gott till några saftiga bitar, btw idag hände en väldigt lättad grej och vad lättad jag blev..:)
sleeeep tight!

Min ringklocka har gått sönder, men jag kör hellre på folk än säger "plingeling"

sant..

Hjärtegull!

Har haft en toppen dag, blev att vakna tio dra till handen för att fixa naglarna hos käre underbara carro, sen blev det tillbaka mot stan för lite shopping hittade dock inget att sätta klorna i men hittade en mössa coooool as hell. love iiitt maaaaate:) och när käre syster och mom såg mig i den skrek dom rakt ut och tjatade på mig att bli kol svart i huvudet så nu har jag dom två hackspättarna på mig att bli svart hårig, jag som typ precis blivit blond efter 10,11 år? haha.. hum. ah får se hur jag gör nackdelen e ju att det är så svårt att få bort den sen.. men men.. ehum så drog vi till gammla stan och köpte lite karameler mmmmmums, sen till skarpnäck för att göra hemma gjort pizza ååh vad jag ägde på derråå! sen efter maten ringde chefen och bad mig jobba hel dag imorgon.. aja ba att tacka och ta emot och där blev min kväll sabbad va ba att ta tåget hem och sätta sig här och snart ska jag sova, min helg dock bestog av JOBB.. men denna helg ser jag faktiskt riktigt fram emot, fredag blir det nog skarpnäck ta det lungt sen fredag träffa Dennis och ta nåon öl sisådär.. inte träffat hjärtat på över ett år tror jag:( så han måste jag träffa. annars händer och har det inte hänt så mycket mer jag återkommer väll om jag orkar och har tid med mer infooooooööööw;)
Och juste mitt underbara hjärtegull lex växer så det knakar:O:S åååååh hon blir bara finare och finnnare åååååh mosters lilla favorit!!!<3<3<3<3

köper alltid blandfärs när jag köper kött, då vet jag att minst två djur har dött..

Det känns som en FITTT elefant har suttit på mig hela dagen, nu ska jag köka mig fet på godis och energi dryck och rökaaaa fett, sen blir det sängen och jobb imorgon sen FILLLLLLEEEEEEEEE MAN!!!! Big lööööv till dig!!

Look mr.Tobak la palmas!

Jag har haft en suuuper trevlig helg denna helg faktisk! kunde inte blivit bättre!
Ifredas var jag dock bara hemma och tog det lungt och grillade lite i kakel ugnen!
Lördagen bestog av jobb till fyra tåget in till söder gå väg till medis och middag med bror plus någon öl si sådär,efter det drog jag hem käkade lite och skojjade med mom and dad, efter det tog jag tåget ner till nynäs pratade lite med julia och mickis sköna små lirare! efter det blev det att dra hem till söten och mysa, Sen söndag morgon bestog av att bli väckt av söten för kl var mycket så dte blev frukst och mycket skratt vid köksbordet med frukost och en underbar familj!<3 efter det blev det att planera tåg tid med doris och tvingade med söten så vi kunde göra något i stan så vi tog fem tåget sen blev det över till kungshallarna för middag och sedan för bio men alla filmer började så sent så det fick bli en annan dag eftersom det endå tar en timme hem för dom,så vi gick till centralen och tog en chi latte och satt och pratade om allt mellan himmel och jord, Sen blev det för dem att ta tåget hem och jag tog busen hem var hemma vid typ halv nio sen blev det parlamentet med dad och mycket skratt (älskar verkligen parlamentet) sen blev det film med pop corn och cola med mom and dad, sen nu sitter jag här och ska se mirrors 2 själv innan det blir sängen eftersom man ska upp ap tidigt imorgon till sjukhuset...Böööh hur kommer man orka..Så det är väll en liten inblick av helgen!! och jag är på strålande humör och är ap glad! säger bara PLUS i stora jävla KANTEN till dig, you make me happy!!!:) (fjantigt) men sant^^<3

what you want, you can never get .. usually ..?


do not cry for something you do not need!

Allmänt trött på människor och pallar inte...Har rätt mycket tankar,åsikter,och känslor just nu men jag känner ba att i dont need it! speciellt om folk inte lägger ner energi själva..ehum jaa. Jag känner väll mest för att ta det jääävligt sweet idag om ingen nisse kommer med förslag på partaj...ehum ska dock försöka lägga spriten på hyllan ett tag,inte för att jag har något problem med det men det har hänt en jävla massa,och förra helgen var jävligt läskig..
ehuuum. imorgon dock så kommer det vara en jävligt bra dag, ska jobba till fyra sen blir det över att träffa broshaaaan och det blir middag med biiiiirrrraaaaa!!!!:)
sen söndag gäller det att inte vara bakis för då ska man på dejt med min efter längtade fille!!:)
sen så kommer det hända en jäääävla massa i veckan så jag fattar inte hur jag ska hinna med allt..börjar känna mig lite elak mot en viss person eftersom jag inte hört av mig på ett tag så måste ta upp telen och höra av mig lite som en människa...annars försöker man väll få humöret på topp och gå vidare och glömma allt. man lever ju ba en gång liksom kan ju inte deppa då kan jag ju lika gärna hänga mig sj liksom...hum ja från andra bullar då. men jag känner mig typ väldigt LYYYYCKLIG nu. nej egentligen inte eftersom jag förlorat en söt prick som betyder väldigt mycket för mig men för att göra det bästa av sitvationen och mig/h*n? så ska jag bara vara glad och gå vidare, hatar bråk och drama och det känns som det bara e det nu..eehum.. annars då, jo men ah fan vet inte vad jag ska skriva... hum.. alla som kan roliga skämt får gärna slänga in dom här...HAHA!

ahmeeen faan häng er i julgrannen och gunnnnngaaa så mycket ni kan för det e ju kallt här inne ju!
PÖÖÖÖÖÖÖÖHÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖSS!

Pink Floyd - Wish you were here, sjukt bra låt!

So, so you think you can tell
Heaven from Hell,
Blue skies from pain.
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?
Do you think you can tell?
Did they get you to trade
Your heroes for ghosts?
Hot ashes for trees?
Hot air for a cool breeze?
And cold comfort for change?
Did you exchange
A walk on part in the war,
For a lead role in a cage?
How I wish, how I wish you were here.
We're just two lost souls
Swimming in a fish bowl,
Year after year,
Running over the same old ground.
What have we found
The same old fears.
Wish you were here.

Vad händer när man tvättar en älg ?? Den blir ren....

Tame faan det bästa jag hört på jääääävligt länge...


Och jag orkar fan inget mer nu...Nu blir det att gå i ide för mig....

SAKNADEN!!!!!!!

GUUUUUUUUUD så jag har saknat Good Charlotte, har älskat dem så länge jag kan minnas och sen dom kom ut prencip.Det är verkligen stor kärlek,och så mycket jag!!
kommer nog alltid vara ett galet litet fan,ååååh sweeet, sitter ju verkligen och lyssnar på ALLA deras låtar för tillfället och snart ska jag ta och sova,så jag är någorlunda hel imorgon...Men nu blir det en låååååång Ciiiiiggg paauuus...

A broken heart parade..


We got problems, we don't know how to solve them
Everywhere we go, we got some skeletons that follow
We got baggage, you know we're gonna drag it
Everywhere we go, for everyone to see
You got a question: How do we get it started?
I got an answer: Let go of your heart and
Love it, live it, leave it and get into it
If you wanna start it, this is how you do it
In the broken hearts parade
And I putting my heart out on display there's no,
Masquerade, just a funeral march for love today
The band strikes up and they're playing our song
Dressed in black and we're singing along, to the
Broken hearts parade
And I've never been better then I am today
I used to lie awake at night and wonder when she's coming home
It used to be so hard to wake up everyday
March on to the soul
The beating of a broken heart
Stop put the rhythm to fall
To the beating of a broken heart


KRIG!!!

Nej nu ska jag nog plantera lite miner, och ge min prick skytte lite mer liv sen faan blir det bomber och granater ska ni veta,hej hopp nu tar det ej stopp..

Det e klart på himlen och sol,men kallt.


Three doors down - Let me be myself, fin låt typ..

I guess i just got lost bein' someone else,I tried to kill the pain nothin ever helped.
I left myself behind somewhere along the way hopin to come back around
To find myself someday. Lately i'm so tired of waiting for you to say that it's ok, but tell me
Please, would you one time just let me be myself so i can shine with my own light
I'll never find my heart behind someone else,I'll never see the light of day
Living in this cell.It's time to make my way into the world i knew,take back all of these times
That i gave in to you,That's all i've ever wanted from this world is to let me be me..

If I go crazy,will you still call me superman?

I took a walk around the world to ease my troubled mind,I left my body laying somewhere In the sands of time
But I watched the world float to the dark side of the moon.I feel there is nothing I can do
I watched the world float to the dark side of the moon.After all I knew it had to be
Something to do with you.I really don’t mind what happens now and then.As long as you’ll be my friend at the end
If I go crazy then will you still call me superman.If I’m alive and well, will you be
There a-holding my hand.I’ll keep you by my side.With my superhuman might Kryptonite
You called me strong, you called me weak.But still your secrets I will keep.You took for granted all the times
I never let you down.You stumbled in and bumped your head.If not for me then you'd be dead
I picked you up and put you back.On solid ground...

Tiden läker alla sår,skitsnack, och ärren då?

Jag mår väll si sådär,lite halv skit, mamma lagar mat till mig och jag städar fast mest busar med hundarna och försöker rocka loss till lite musik och tänka på annat en mitt liv för tillfället..
Just nu blir det lite kizz,queen,bullet for my valentine,linkin park,breaking benjamin,three doors down,nickelback,och massa andra goodingar, så nu ska livet inte leka utan bli en butter kväll emd film och skit...
så ha en bra måndag för imorgon ska jag jobba med ett omenat leende..

ingen kommentar...

precis, så tänker inte skriva om min helg,inte värt det och folk har inte med det att göra, allt jag har att säga är..

Du är värld så mycket mer en vad jag kan ge dig..!

AWSOMEEE DUDE!

Ska beställa tid till tatueringen nästa vecka, kör en liten plutte grej bara eftersom skissen till armen inte e klar en,
så får se, om det inte slutar med att jag ba äääääsh kör på en stor fan haha!

TAGGAD!

till 110!!! ska bli så jävla sweet att dra ut imorrn kväll med fina flickor, har inte varit ute på krogen sen i sommras, så imorgon består dagen av, lite shopping på dan,sen jobb från 16-19 kort dag, sen över till skarpnäck på middag och förkrök sen krogen runda!:)
ASSS SWEEET faan vad full jag ska bli och dreggig som faaan!:)

HÖRDE JAG SKÅÅÅÅÅÅÅÅL!

RSS 2.0